Glasgarten Crispy caves baby 6 stuks

 11.95

Uitverkocht

Artikelnummer: 3395 Categorieën: ,

Beschrijving

De nieuwe Crispy Caves van GlasGarten zijn eetbare tubes/grotten en dus voedsel en schuilplaats in één…

  • smakelijke eetbare grotten/tubes
  • 2in1 schuil- en voederplaats
  • rijk aan belangrijke voedingsvezels
  • met houtvezels en walnotenbladeren

De eetbare Crispy Caves bevatten essentiële natuurlijke vezels terwijl ze de ontwikkeling van een biofilm op hun oppervlak bevorderen. Met name voor dieren die graag op oppervlakken grazen, zoals garnalen, slakken en zuigmeervallen, vormen vezels een belangrijk onderdeel van hun dieet en zijn ze nodig voor de spijsvertering.

De Crispy Caves bestaan ​​grotendeels uit houtvezels (cellulose), klei en bladeren, die meestal in de natuurlijke leefomgeving van de dieren worden aangetroffen en in grote aantallen worden ingenomen. Met dergelijke vezels worden voedingsstoffen als algen en bacteriën gegeten, die als een biofilm op oppervlakken neerslaan en de basis vormen van voeding. Crispy Caves zijn daarom de perfecte aanvulling op het reguliere voeren met hoofdvoer, ze blijven maatvast in het water en de voedingsstoffen moeten actief met het ruwvoer worden geraspt, wat overeenkomt met het natuurlijke eetgedrag van de dieren. Kleinere dieren kunnen de grot binnengaan en in vrede eten vanaf de binnenkant van de grotmuur.

De eetbare grotten/tubes Crispy Caves zijn ideaal voor…

  • garnaal
  • zuig meerval
  • slakken
  • rivierkreeft
  • landkrabben

Met de aanbevolen voerhoeveelheid (zie hieronder) vervuilen de GlasGarten Crispy Caves het water niet en kunnen ze in het aquarium blijven totdat ze volledig zijn opgegeten.
Visueel lijken ze op hout of schors en bieden zo een heel natuurlijke decoratie in het aquarium of het paludarium. Ook aanbevolen als vakantie- of vakantievoer.

De eetbare grotten Crispy Caves bestaan ​​uit 100% natuurlijke ingrediënten

Voedingsadvies:

Maat M:
Afhankelijk van het aantal dieren 1 tot max. 3 grotten voor 60 liter aquariumwater. Voeg nieuwe holen op zijn vroegst toe als de vorige grotendeels zijn opgegeten.

Samenstelling: Houtvezels (cellulose), klei, walnotenblad, plantaardig eiwitextract, algen, graan, mineralen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glasgarten Crispy caves baby 6 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *